Zbirka Iznajmljivanje Stanova Tuzla Stupine

Zbirka Iznajmljivanje Stanova Tuzla Stupine. Stan na dan stupine a1 pored hotela tuzla, top lokacija. Daily rent in tuzla, vacation rental tuzla.

Dijaspora Voli Novogradnju Zbog UgraÄ'enih Kalorimetara

Istaknuto Dijaspora Voli Novogradnju Zbog UgraÄ'enih Kalorimetara

U potpunosti su opremljene dvije spavaće sobe sa king size udobnim krevetima, dnevni boravak sa stilskim namjestajem, kuhinja sa posuđem i stolom za ručavanje, kupatilo kao i terasa od 30 kvadrata sa predivnim pogledom. Dnevni boravak, dnevni odmor, prenoćište, panonska jezera, smještaj u tuzli, najam stana tuzla, stan na sat. Za građevinarstvo i inženjering tuzla, turalibegova 48, 75000 tuzla, bosna i hercegovina telefon +387 35 251 061 email info@tehnograd.ba

Izdajem na dan ili kraci period.

Nov, moderno namješten, klimatiziran stan u novom naselju oaza, posjeduje sve za ugodan boravak. Luksuzan dvosoban stan, moderno uređen za ugodan boravak. 17.11.2020 · vaš partner tehnograd d.o.o. Pozicioniran je na sredini objekta i trostrano je … Iznajmljuje se multifunkcionalan poslovni prostor ukupne površine 232,23 m², sa 4 pripadajuće garaže u suterenu objekta. Stan je udoban i odličan izbor za odmor i opuštanje tokom … Namjera investitora da uz ekskluzivne, atraktivne, moderne i praktične stanove ponudi prostrane zelene površine i pješačke zone koje će budućim stanarima pružiti mnogo veći kvalitet življenja od većine današnjih prenapućenih gradskih naselja. Nov komforan čist stan sa privatnim parkingom na najboljoj lokaciji u tuzli.

Dijaspora Voli Novogradnju Zbog UgraÄ'enih Kalorimetara

Nov,luksuzno opremljen i klimatiziran stan,posjeduje sve za ugodan boravak, izdajem na dan ili više dana. S velikim zadovoljstvom objavljujemo ekskluzivnu prodaju stanova, poslovnih prostora, parking mjesta u spo "tuzla tower" u tuzli. Za građevinarstvo i inženjering tuzla, turalibegova 48, 75000 tuzla, bosna i hercegovina telefon +387 35 251 061 email info@tehnograd.ba Nov, moderno namješten, klimatiziran stan u novom naselju oaza, posjeduje sve za ugodan boravak. Poslovni prostor je površine 65. Pozicioniran je na sredini objekta i trostrano je … 17.11.2020 · vaš partner tehnograd d.o.o. Nov,luksuzno opremljen i klimatiziran stan,posjeduje sve za ugodan boravak, izdajem na dan ili više dana.

Tk Nekretnine Novogradnja Stupine A2 Namjesten Trosoban Stan Za Studente Povrsine 68 M Pored Hotela Tuzla

Nov, moderno namješten, klimatiziran stan u novom naselju oaza, posjeduje sve za ugodan boravak. . Namjera investitora da uz ekskluzivne, atraktivne, moderne i praktične stanove ponudi prostrane zelene površine i pješačke zone koje će budućim stanarima pružiti mnogo veći kvalitet življenja od većine današnjih prenapućenih gradskih naselja.

Tuzla Tower Dvosoban Stan Povrsine 62 36 M2 Stupine Tuzla Innekretnine

Nov, moderno namješten, klimatiziran stan u novom naselju oaza, posjeduje sve za ugodan boravak... Atraktivan poslovni prostor površine 65 m2 na prometnoj lokaciji, stupine a1, tuzla (65 m2) opis nekretnine: U cilju da se potencijalnim … Pozicioniran je na sredini objekta i trostrano je … Nov komforan čist stan sa privatnim parkingom na najboljoj lokaciji u tuzli. Luksuzan dvosoban stan, moderno uređen za ugodan boravak. Dnevni boravak, dnevni odmor, prenoćište, panonska jezera, smještaj u tuzli, najam stana tuzla, stan na sat. Iznajmljuje se atraktivan poslovni prostor na veoma prometnoj lokaciji u naselju stupine a1 u tuzli. Nov, moderno namješten, klimatiziran stan u novom naselju oaza, posjeduje sve za ugodan boravak. Izdajem na dan ili kraci period. Daily rent in tuzla, vacation rental tuzla. Luksuzan dvosoban stan, moderno uređen za ugodan boravak.

Tuzla Tower Dvosoban Stan Povrsine 62 36 M2 Stupine Tuzla Innekretnine

Iznajmljuje se atraktivan poslovni prostor na veoma prometnoj lokaciji u naselju stupine a1 u tuzli.. Stan je udoban i odličan izbor za odmor i opuštanje tokom … Pozicioniran je na sredini objekta i trostrano je … Nov, moderno namješten, klimatiziran stan u novom naselju oaza, posjeduje sve za ugodan boravak. Objekat se nalazi u jednom od najatraktivnijih tuzlanskih naselja stupine, neposredno uz novoizgrađeni objekat i2 i i3, na samoj raskrsnici stupinske saobraćajnice, ulice maka dizdara i transferzale t7 /ulica 15.maj/. Dnevni boravak, dnevni odmor, prenoćište, panonska jezera, smještaj u tuzli, najam stana tuzla, stan na sat. U potpunosti su opremljene dvije spavaće sobe sa king size udobnim krevetima, dnevni boravak sa stilskim namjestajem, kuhinja sa posuđem i stolom za ručavanje, kupatilo kao i terasa od 30 kvadrata sa predivnim pogledom. Luksuzan dvosoban stan, moderno uređen za ugodan boravak. Poslovni prostor je površine 65.. Za građevinarstvo i inženjering tuzla, turalibegova 48, 75000 tuzla, bosna i hercegovina telefon +387 35 251 061 email info@tehnograd.ba

Stan Na Dan Tuzla Iznajmljivanje Stana Na Najboljoj Lokaciji U Tuzli

17.11.2020 · vaš partner tehnograd d.o.o. Poslovni prostor je površine 65. Atraktivan poslovni prostor površine 65 m2 na prometnoj lokaciji, stupine a1, tuzla (65 m2) opis nekretnine: Za građevinarstvo i inženjering tuzla, turalibegova 48, 75000 tuzla, bosna i hercegovina telefon +387 35 251 061 email info@tehnograd.ba Iznajmljuje se multifunkcionalan poslovni prostor ukupne površine 232,23 m², sa 4 pripadajuće garaže u suterenu objekta. S velikim zadovoljstvom objavljujemo ekskluzivnu prodaju stanova, poslovnih prostora, parking mjesta u spo "tuzla tower" u tuzli. Stan je udoban i odličan izbor za odmor i opuštanje tokom … U potpunosti su opremljene dvije spavaće sobe sa king size udobnim krevetima, dnevni boravak sa stilskim namjestajem, kuhinja sa posuđem i stolom za ručavanje, kupatilo kao i terasa od 30 kvadrata sa predivnim pogledom. Iznajmljuje se atraktivan poslovni prostor na veoma prometnoj lokaciji u naselju stupine a1 u tuzli. Stan na dan stupine a1 pored hotela tuzla, top lokacija. Namjera investitora da uz ekskluzivne, atraktivne, moderne i praktične stanove ponudi prostrane zelene površine i pješačke zone koje će budućim stanarima pružiti mnogo veći kvalitet življenja od većine današnjih prenapućenih gradskih naselja.

Dijaspora Voli Novogradnju Zbog UgraÄ'enih Kalorimetara

Stan je udoban i odličan izbor za odmor i opuštanje tokom … Atraktivan poslovni prostor površine 65 m2 na prometnoj lokaciji, stupine a1, tuzla (65 m2) opis nekretnine: Nov komforan čist stan sa privatnim parkingom na najboljoj lokaciji u tuzli. Daily rent in tuzla, vacation rental tuzla. U potpunosti su opremljene dvije spavaće sobe sa king size udobnim krevetima, dnevni boravak sa stilskim namjestajem, kuhinja sa posuđem i stolom za ručavanje, kupatilo kao i terasa od 30 kvadrata sa predivnim pogledom. Pozicioniran je na sredini objekta i trostrano je … Stan na dan stupine a1 pored hotela tuzla, top lokacija. Nov, moderno namješten, klimatiziran stan u novom naselju oaza, posjeduje sve za ugodan boravak. Za građevinarstvo i inženjering tuzla, turalibegova 48, 75000 tuzla, bosna i hercegovina telefon +387 35 251 061 email info@tehnograd.ba Objekat se nalazi u jednom od najatraktivnijih tuzlanskih naselja stupine, neposredno uz novoizgrađeni objekat i2 i i3, na samoj raskrsnici stupinske saobraćajnice, ulice maka dizdara i transferzale t7 /ulica 15.maj/.. 17.11.2020 · vaš partner tehnograd d.o.o.

Stan Tuzla Tuzla 25 M2 14300 Eur

U cilju da se potencijalnim … Stan je udoban i odličan izbor za odmor i opuštanje tokom … Izdajem na dan ili kraci period. Objekat se nalazi u jednom od najatraktivnijih tuzlanskih naselja stupine, neposredno uz novoizgrađeni objekat i2 i i3, na samoj raskrsnici stupinske saobraćajnice, ulice maka dizdara i transferzale t7 /ulica 15.maj/. Poslovni prostor je površine 65. 17.11.2020 · vaš partner tehnograd d.o.o. Za građevinarstvo i inženjering tuzla, turalibegova 48, 75000 tuzla, bosna i hercegovina telefon +387 35 251 061 email info@tehnograd.ba Iznajmljuje se atraktivan poslovni prostor na veoma prometnoj lokaciji u naselju stupine a1 u tuzli. Nov, moderno namješten, klimatiziran stan u novom naselju oaza, posjeduje sve za ugodan boravak. U potpunosti su opremljene dvije spavaće sobe sa king size udobnim krevetima, dnevni boravak sa stilskim namjestajem, kuhinja sa posuđem i stolom za ručavanje, kupatilo kao i terasa od 30 kvadrata sa predivnim pogledom. Pozicioniran je na sredini objekta i trostrano je …. Iznajmljuje se multifunkcionalan poslovni prostor ukupne površine 232,23 m², sa 4 pripadajuće garaže u suterenu objekta.

Prodaja Stanova Tuzla Stupine Strana 23 Tagovi

Luksuzan dvosoban stan, moderno uređen za ugodan boravak. S velikim zadovoljstvom objavljujemo ekskluzivnu prodaju stanova, poslovnih prostora, parking mjesta u spo "tuzla tower" u tuzli. Objekat se nalazi u jednom od najatraktivnijih tuzlanskih naselja stupine, neposredno uz novoizgrađeni objekat i2 i i3, na samoj raskrsnici stupinske saobraćajnice, ulice maka dizdara i transferzale t7 /ulica 15.maj/. Iznajmljuje se multifunkcionalan poslovni prostor ukupne površine 232,23 m², sa 4 pripadajuće garaže u suterenu objekta. Atraktivan poslovni prostor površine 65 m2 na prometnoj lokaciji, stupine a1, tuzla (65 m2) opis nekretnine:. S velikim zadovoljstvom objavljujemo ekskluzivnu prodaju stanova, poslovnih prostora, parking mjesta u spo "tuzla tower" u tuzli.

Prodaja Stanova Stupine

Stan je udoban i odličan izbor za odmor i opuštanje tokom … Stan je udoban i odličan izbor za odmor i opuštanje tokom … Nov komforan čist stan sa privatnim parkingom na najboljoj lokaciji u tuzli. Namjera investitora da uz ekskluzivne, atraktivne, moderne i praktične stanove ponudi prostrane zelene površine i pješačke zone koje će budućim stanarima pružiti mnogo veći kvalitet življenja od većine današnjih prenapućenih gradskih naselja. Dnevni boravak, dnevni odmor, prenoćište, panonska jezera, smještaj u tuzli, najam stana tuzla, stan na sat. Daily rent in tuzla, vacation rental tuzla. Za građevinarstvo i inženjering tuzla, turalibegova 48, 75000 tuzla, bosna i hercegovina telefon +387 35 251 061 email info@tehnograd.ba Objekat se nalazi u jednom od najatraktivnijih tuzlanskih naselja stupine, neposredno uz novoizgrađeni objekat i2 i i3, na samoj raskrsnici stupinske saobraćajnice, ulice maka dizdara i transferzale t7 /ulica 15.maj/. Nov, moderno namješten, klimatiziran stan u novom naselju oaza, posjeduje sve za ugodan boravak. S velikim zadovoljstvom objavljujemo ekskluzivnu prodaju stanova, poslovnih prostora, parking mjesta u spo "tuzla tower" u tuzli.. Pozicioniran je na sredini objekta i trostrano je …

Stupine Tuzla Oaza Mira I Uzurbanog Rasta Aktidologija Svijet Nekretnina

Poslovni prostor je površine 65. Za građevinarstvo i inženjering tuzla, turalibegova 48, 75000 tuzla, bosna i hercegovina telefon +387 35 251 061 email info@tehnograd.ba Pozicioniran je na sredini objekta i trostrano je …. Pozicioniran je na sredini objekta i trostrano je …

Tuzla Tuzla Stupine Nekretnine

Nov,luksuzno opremljen i klimatiziran stan,posjeduje sve za ugodan boravak, izdajem na dan ili više dana. S velikim zadovoljstvom objavljujemo ekskluzivnu prodaju stanova, poslovnih prostora, parking mjesta u spo "tuzla tower" u tuzli. Dnevni boravak, dnevni odmor, prenoćište, panonska jezera, smještaj u tuzli, najam stana tuzla, stan na sat. Daily rent in tuzla, vacation rental tuzla. 17.11.2020 · vaš partner tehnograd d.o.o. Nov,luksuzno opremljen i klimatiziran stan,posjeduje sve za ugodan boravak, izdajem na dan ili više dana. Objekat se nalazi u jednom od najatraktivnijih tuzlanskih naselja stupine, neposredno uz novoizgrađeni objekat i2 i i3, na samoj raskrsnici stupinske saobraćajnice, ulice maka dizdara i transferzale t7 /ulica 15.maj/. Iznajmljuje se multifunkcionalan poslovni prostor ukupne površine 232,23 m², sa 4 pripadajuće garaže u suterenu objekta. Nov, moderno namješten, klimatiziran stan u novom naselju oaza, posjeduje sve za ugodan boravak. Dnevni boravak, dnevni odmor, prenoćište, panonska jezera, smještaj u tuzli, najam stana tuzla, stan na sat.

Prodaja Stanova Stupine

Nov,luksuzno opremljen i klimatiziran stan,posjeduje sve za ugodan boravak, izdajem na dan ili više dana. Daily rent in tuzla, vacation rental tuzla. U potpunosti su opremljene dvije spavaće sobe sa king size udobnim krevetima, dnevni boravak sa stilskim namjestajem, kuhinja sa posuđem i stolom za ručavanje, kupatilo kao i terasa od 30 kvadrata sa predivnim pogledom. Iznajmljuje se atraktivan poslovni prostor na veoma prometnoj lokaciji u naselju stupine a1 u tuzli. Stan je udoban i odličan izbor za odmor i opuštanje tokom … Nov komforan čist stan sa privatnim parkingom na najboljoj lokaciji u tuzli... Dnevni boravak, dnevni odmor, prenoćište, panonska jezera, smještaj u tuzli, najam stana tuzla, stan na sat.

Innekretnine Tuzla Posty Facebook

Atraktivan poslovni prostor površine 65 m2 na prometnoj lokaciji, stupine a1, tuzla (65 m2) opis nekretnine:.. Daily rent in tuzla, vacation rental tuzla.. Za građevinarstvo i inženjering tuzla, turalibegova 48, 75000 tuzla, bosna i hercegovina telefon +387 35 251 061 email info@tehnograd.ba

Apartman Stupine Metropola Tuzla Nove Cijene Za 2021

Dnevni boravak, dnevni odmor, prenoćište, panonska jezera, smještaj u tuzli, najam stana tuzla, stan na sat... Nov komforan čist stan sa privatnim parkingom na najboljoj lokaciji u tuzli.

Prodaja Stanova Tuzla

Luksuzan dvosoban stan, moderno uređen za ugodan boravak. Dnevni boravak, dnevni odmor, prenoćište, panonska jezera, smještaj u tuzli, najam stana tuzla, stan na sat. Daily rent in tuzla, vacation rental tuzla. Objekat se nalazi u jednom od najatraktivnijih tuzlanskih naselja stupine, neposredno uz novoizgrađeni objekat i2 i i3, na samoj raskrsnici stupinske saobraćajnice, ulice maka dizdara i transferzale t7 /ulica 15.maj/. Za građevinarstvo i inženjering tuzla, turalibegova 48, 75000 tuzla, bosna i hercegovina telefon +387 35 251 061 email info@tehnograd.ba

Dvosoban Stan 44m2 Novija Gradnja Stupine Nekretnine Lider

Luksuzan dvosoban stan, moderno uređen za ugodan boravak. Iznajmljuje se multifunkcionalan poslovni prostor ukupne površine 232,23 m², sa 4 pripadajuće garaže u suterenu objekta. Nov, moderno namješten, klimatiziran stan u novom naselju oaza, posjeduje sve za ugodan boravak. Luksuzan dvosoban stan, moderno uređen za ugodan boravak. Nov komforan čist stan sa privatnim parkingom na najboljoj lokaciji u tuzli. Dnevni boravak, dnevni odmor, prenoćište, panonska jezera, smještaj u tuzli, najam stana tuzla, stan na sat. Za građevinarstvo i inženjering tuzla, turalibegova 48, 75000 tuzla, bosna i hercegovina telefon +387 35 251 061 email info@tehnograd.ba Daily rent in tuzla, vacation rental tuzla. Objekat se nalazi u jednom od najatraktivnijih tuzlanskih naselja stupine, neposredno uz novoizgrađeni objekat i2 i i3, na samoj raskrsnici stupinske saobraćajnice, ulice maka dizdara i transferzale t7 /ulica 15.maj/.. Stan je udoban i odličan izbor za odmor i opuštanje tokom …

Prodaja Stanova Stupine

Namjera investitora da uz ekskluzivne, atraktivne, moderne i praktične stanove ponudi prostrane zelene površine i pješačke zone koje će budućim stanarima pružiti mnogo veći kvalitet življenja od većine današnjih prenapućenih gradskih naselja.. Za građevinarstvo i inženjering tuzla, turalibegova 48, 75000 tuzla, bosna i hercegovina telefon +387 35 251 061 email info@tehnograd.ba Atraktivan poslovni prostor površine 65 m2 na prometnoj lokaciji, stupine a1, tuzla (65 m2) opis nekretnine: 17.11.2020 · vaš partner tehnograd d.o.o. Poslovni prostor je površine 65. S velikim zadovoljstvom objavljujemo ekskluzivnu prodaju stanova, poslovnih prostora, parking mjesta u spo "tuzla tower" u tuzli. Stan je udoban i odličan izbor za odmor i opuštanje tokom … Pozicioniran je na sredini objekta i trostrano je … Daily rent in tuzla, vacation rental tuzla. Luksuzan dvosoban stan, moderno uređen za ugodan boravak. Nov komforan čist stan sa privatnim parkingom na najboljoj lokaciji u tuzli. S velikim zadovoljstvom objavljujemo ekskluzivnu prodaju stanova, poslovnih prostora, parking mjesta u spo "tuzla tower" u tuzli.

Stan Za Prodaju 63m2 160 515km Stupine Indomio Ba

U potpunosti su opremljene dvije spavaće sobe sa king size udobnim krevetima, dnevni boravak sa stilskim namjestajem, kuhinja sa posuđem i stolom za ručavanje, kupatilo kao i terasa od 30 kvadrata sa predivnim pogledom. Dnevni boravak, dnevni odmor, prenoćište, panonska jezera, smještaj u tuzli, najam stana tuzla, stan na sat. Nov komforan čist stan sa privatnim parkingom na najboljoj lokaciji u tuzli. U cilju da se potencijalnim … Iznajmljuje se multifunkcionalan poslovni prostor ukupne površine 232,23 m², sa 4 pripadajuće garaže u suterenu objekta. Za građevinarstvo i inženjering tuzla, turalibegova 48, 75000 tuzla, bosna i hercegovina telefon +387 35 251 061 email info@tehnograd.ba U potpunosti su opremljene dvije spavaće sobe sa king size udobnim krevetima, dnevni boravak sa stilskim namjestajem, kuhinja sa posuđem i stolom za ručavanje, kupatilo kao i terasa od 30 kvadrata sa predivnim pogledom. Nov, moderno namješten, klimatiziran stan u novom naselju oaza, posjeduje sve za ugodan boravak. Za građevinarstvo i inženjering tuzla, turalibegova 48, 75000 tuzla, bosna i hercegovina telefon +387 35 251 061 email info@tehnograd.ba

Tuzla Tuzla Stupine B8 Nekretnine

Daily rent in tuzla, vacation rental tuzla. U cilju da se potencijalnim …. Stan na dan stupine a1 pored hotela tuzla, top lokacija.

Innekretnine Tuzla Home Facebook

Iznajmljuje se multifunkcionalan poslovni prostor ukupne površine 232,23 m², sa 4 pripadajuće garaže u suterenu objekta. 17.11.2020 · vaš partner tehnograd d.o.o. Namjera investitora da uz ekskluzivne, atraktivne, moderne i praktične stanove ponudi prostrane zelene površine i pješačke zone koje će budućim stanarima pružiti mnogo veći kvalitet življenja od većine današnjih prenapućenih gradskih naselja. Nov, moderno namješten, klimatiziran stan u novom naselju oaza, posjeduje sve za ugodan boravak. Nov,luksuzno opremljen i klimatiziran stan,posjeduje sve za ugodan boravak, izdajem na dan ili više dana. Poslovni prostor je površine 65. Dnevni boravak, dnevni odmor, prenoćište, panonska jezera, smještaj u tuzli, najam stana tuzla, stan na sat... Iznajmljuje se atraktivan poslovni prostor na veoma prometnoj lokaciji u naselju stupine a1 u tuzli.

Dijaspora Voli Novogradnju Zbog UgraÄ'enih Kalorimetara

Izdajem na dan ili kraci period.. 17.11.2020 · vaš partner tehnograd d.o.o. U cilju da se potencijalnim … Iznajmljuje se multifunkcionalan poslovni prostor ukupne površine 232,23 m², sa 4 pripadajuće garaže u suterenu objekta. U potpunosti su opremljene dvije spavaće sobe sa king size udobnim krevetima, dnevni boravak sa stilskim namjestajem, kuhinja sa posuđem i stolom za ručavanje, kupatilo kao i terasa od 30 kvadrata sa predivnim pogledom. Nov,luksuzno opremljen i klimatiziran stan,posjeduje sve za ugodan boravak, izdajem na dan ili više dana. Dnevni boravak, dnevni odmor, prenoćište, panonska jezera, smještaj u tuzli, najam stana tuzla, stan na sat. Daily rent in tuzla, vacation rental tuzla. Izdajem na dan ili kraci period.. Iznajmljuje se multifunkcionalan poslovni prostor ukupne površine 232,23 m², sa 4 pripadajuće garaže u suterenu objekta.

Tuzla Tower Stupine Tuzla Stanovi Prodaja

Za građevinarstvo i inženjering tuzla, turalibegova 48, 75000 tuzla, bosna i hercegovina telefon +387 35 251 061 email info@tehnograd.ba.. Dnevni boravak, dnevni odmor, prenoćište, panonska jezera, smještaj u tuzli, najam stana tuzla, stan na sat.

Tk Nekretnine Spo Stupine Usce Novogradnja Useljivo Atraktivan Nov Poslovni Prostor Povrsine 56 13 M

Luksuzan dvosoban stan, moderno uređen za ugodan boravak. Luksuzan dvosoban stan, moderno uređen za ugodan boravak. Stan je udoban i odličan izbor za odmor i opuštanje tokom … S velikim zadovoljstvom objavljujemo ekskluzivnu prodaju stanova, poslovnih prostora, parking mjesta u spo "tuzla tower" u tuzli. Pozicioniran je na sredini objekta i trostrano je … Objekat se nalazi u jednom od najatraktivnijih tuzlanskih naselja stupine, neposredno uz novoizgrađeni objekat i2 i i3, na samoj raskrsnici stupinske saobraćajnice, ulice maka dizdara i transferzale t7 /ulica 15.maj/. Nov komforan čist stan sa privatnim parkingom na najboljoj lokaciji u tuzli. Dnevni boravak, dnevni odmor, prenoćište, panonska jezera, smještaj u tuzli, najam stana tuzla, stan na sat. Iznajmljuje se multifunkcionalan poslovni prostor ukupne površine 232,23 m², sa 4 pripadajuće garaže u suterenu objekta. Daily rent in tuzla, vacation rental tuzla. Izdajem na dan ili kraci period.. Iznajmljuje se atraktivan poslovni prostor na veoma prometnoj lokaciji u naselju stupine a1 u tuzli.

Stan Tuzla Novogradnja Prodaja Centar Stupine Nekretnine Verto

Dnevni boravak, dnevni odmor, prenoćište, panonska jezera, smještaj u tuzli, najam stana tuzla, stan na sat. Dnevni boravak, dnevni odmor, prenoćište, panonska jezera, smještaj u tuzli, najam stana tuzla, stan na sat. Stan je udoban i odličan izbor za odmor i opuštanje tokom … Nov komforan čist stan sa privatnim parkingom na najboljoj lokaciji u tuzli. Daily rent in tuzla, vacation rental tuzla. Za građevinarstvo i inženjering tuzla, turalibegova 48, 75000 tuzla, bosna i hercegovina telefon +387 35 251 061 email info@tehnograd.ba Daily rent in tuzla, vacation rental tuzla.

Tuzla Tower Dvosoban Stan Povrsine 62 36 M2 Stupine Tuzla Innekretnine

Iznajmljuje se atraktivan poslovni prostor na veoma prometnoj lokaciji u naselju stupine a1 u tuzli. Poslovni prostor je površine 65. Luksuzan dvosoban stan, moderno uređen za ugodan boravak. Objekat se nalazi u jednom od najatraktivnijih tuzlanskih naselja stupine, neposredno uz novoizgrađeni objekat i2 i i3, na samoj raskrsnici stupinske saobraćajnice, ulice maka dizdara i transferzale t7 /ulica 15.maj/. Izdajem na dan ili kraci period. Dnevni boravak, dnevni odmor, prenoćište, panonska jezera, smještaj u tuzli, najam stana tuzla, stan na sat. U cilju da se potencijalnim … Dnevni boravak, dnevni odmor, prenoćište, panonska jezera, smještaj u tuzli, najam stana tuzla, stan na sat.

Dvosoban Stan 44m2 Novija Gradnja Stupine Nekretnine Lider

Izdajem na dan ili kraci period. Stan je udoban i odličan izbor za odmor i opuštanje tokom … Pozicioniran je na sredini objekta i trostrano je … Nov komforan čist stan sa privatnim parkingom na najboljoj lokaciji u tuzli. Iznajmljuje se multifunkcionalan poslovni prostor ukupne površine 232,23 m², sa 4 pripadajuće garaže u suterenu objekta. U potpunosti su opremljene dvije spavaće sobe sa king size udobnim krevetima, dnevni boravak sa stilskim namjestajem, kuhinja sa posuđem i stolom za ručavanje, kupatilo kao i terasa od 30 kvadrata sa predivnim pogledom. Objekat se nalazi u jednom od najatraktivnijih tuzlanskih naselja stupine, neposredno uz novoizgrađeni objekat i2 i i3, na samoj raskrsnici stupinske saobraćajnice, ulice maka dizdara i transferzale t7 /ulica 15.maj/. Daily rent in tuzla, vacation rental tuzla. U cilju da se potencijalnim …

Stan Za Prodaju 63m2 160 515km Stupine Indomio Ba

Izdajem na dan ili kraci period. Daily rent in tuzla, vacation rental tuzla.

Tk Nekretnine Novogradnja Stupine A2 Namjesten Trosoban Stan Za Studente Povrsine 68 M Pored Hotela Tuzla

Iznajmljuje se multifunkcionalan poslovni prostor ukupne površine 232,23 m², sa 4 pripadajuće garaže u suterenu objekta. Nov,luksuzno opremljen i klimatiziran stan,posjeduje sve za ugodan boravak, izdajem na dan ili više dana. Izdajem na dan ili kraci period. Iznajmljuje se multifunkcionalan poslovni prostor ukupne površine 232,23 m², sa 4 pripadajuće garaže u suterenu objekta. U cilju da se potencijalnim … 17.11.2020 · vaš partner tehnograd d.o.o. S velikim zadovoljstvom objavljujemo ekskluzivnu prodaju stanova, poslovnih prostora, parking mjesta u spo "tuzla tower" u tuzli. Dnevni boravak, dnevni odmor, prenoćište, panonska jezera, smještaj u tuzli, najam stana tuzla, stan na sat. Objekat se nalazi u jednom od najatraktivnijih tuzlanskih naselja stupine, neposredno uz novoizgrađeni objekat i2 i i3, na samoj raskrsnici stupinske saobraćajnice, ulice maka dizdara i transferzale t7 /ulica 15.maj/. Namjera investitora da uz ekskluzivne, atraktivne, moderne i praktične stanove ponudi prostrane zelene površine i pješačke zone koje će budućim stanarima pružiti mnogo veći kvalitet življenja od većine današnjih prenapućenih gradskih naselja. Nov, moderno namješten, klimatiziran stan u novom naselju oaza, posjeduje sve za ugodan boravak... Daily rent in tuzla, vacation rental tuzla.

Tuzla Tower Dvosoban Stan Povrsine 62 36 M2 Stupine Tuzla Innekretnine

Namjera investitora da uz ekskluzivne, atraktivne, moderne i praktične stanove ponudi prostrane zelene površine i pješačke zone koje će budućim stanarima pružiti mnogo veći kvalitet življenja od većine današnjih prenapućenih gradskih naselja. 17.11.2020 · vaš partner tehnograd d.o.o. U potpunosti su opremljene dvije spavaće sobe sa king size udobnim krevetima, dnevni boravak sa stilskim namjestajem, kuhinja sa posuđem i stolom za ručavanje, kupatilo kao i terasa od 30 kvadrata sa predivnim pogledom. Luksuzan dvosoban stan, moderno uređen za ugodan boravak. Dnevni boravak, dnevni odmor, prenoćište, panonska jezera, smještaj u tuzli, najam stana tuzla, stan na sat. Iznajmljuje se multifunkcionalan poslovni prostor ukupne površine 232,23 m², sa 4 pripadajuće garaže u suterenu objekta. S velikim zadovoljstvom objavljujemo ekskluzivnu prodaju stanova, poslovnih prostora, parking mjesta u spo "tuzla tower" u tuzli. Namjera investitora da uz ekskluzivne, atraktivne, moderne i praktične stanove ponudi prostrane zelene površine i pješačke zone koje će budućim stanarima pružiti mnogo veći kvalitet življenja od većine današnjih prenapućenih gradskih naselja. Izdajem na dan ili kraci period.

Stupine Metropola Apartmani Stan Na Dan Phone Number And Contact Number Tuzlanski Bosnia And Herzegovina Hotelcontact Net

S velikim zadovoljstvom objavljujemo ekskluzivnu prodaju stanova, poslovnih prostora, parking mjesta u spo "tuzla tower" u tuzli. Daily rent in tuzla, vacation rental tuzla. Nov komforan čist stan sa privatnim parkingom na najboljoj lokaciji u tuzli.. Nov,luksuzno opremljen i klimatiziran stan,posjeduje sve za ugodan boravak, izdajem na dan ili više dana.

Iznajmljivanje Stanova Tuzla Slatina 60 M 2 Soban Bhn10190562

Pozicioniran je na sredini objekta i trostrano je ….. Poslovni prostor je površine 65. Iznajmljuje se multifunkcionalan poslovni prostor ukupne površine 232,23 m², sa 4 pripadajuće garaže u suterenu objekta.

Stupine Tuzla Oaza Mira I Uzurbanog Rasta Aktidologija Svijet Nekretnina

S velikim zadovoljstvom objavljujemo ekskluzivnu prodaju stanova, poslovnih prostora, parking mjesta u spo "tuzla tower" u tuzli. Nov,luksuzno opremljen i klimatiziran stan,posjeduje sve za ugodan boravak, izdajem na dan ili više dana.. Izdajem na dan ili kraci period.

Tk Nekretnine Novogradnja Stupine A2 Namjesten Trosoban Stan Za Studente Povrsine 68 M Pored Hotela Tuzla

Namjera investitora da uz ekskluzivne, atraktivne, moderne i praktične stanove ponudi prostrane zelene površine i pješačke zone koje će budućim stanarima pružiti mnogo veći kvalitet življenja od većine današnjih prenapućenih gradskih naselja. Stan na dan stupine a1 pored hotela tuzla, top lokacija. Luksuzan dvosoban stan, moderno uređen za ugodan boravak. U potpunosti su opremljene dvije spavaće sobe sa king size udobnim krevetima, dnevni boravak sa stilskim namjestajem, kuhinja sa posuđem i stolom za ručavanje, kupatilo kao i terasa od 30 kvadrata sa predivnim pogledom. Izdajem na dan ili kraci period. Pozicioniran je na sredini objekta i trostrano je … Nov, moderno namješten, klimatiziran stan u novom naselju oaza, posjeduje sve za ugodan boravak. Stan je udoban i odličan izbor za odmor i opuštanje tokom … Nov,luksuzno opremljen i klimatiziran stan,posjeduje sve za ugodan boravak, izdajem na dan ili više dana. Poslovni prostor je površine 65. 17.11.2020 · vaš partner tehnograd d.o.o. Nov, moderno namješten, klimatiziran stan u novom naselju oaza, posjeduje sve za ugodan boravak.

Tk Nekretnine Spo Stupine Usce Novogradnja Useljivo Atraktivan Nov Poslovni Prostor Povrsine 56 13 M

Daily rent in tuzla, vacation rental tuzla. Nov, moderno namješten, klimatiziran stan u novom naselju oaza, posjeduje sve za ugodan boravak. Izdajem na dan ili kraci period.

Dijaspora Voli Novogradnju Zbog UgraÄ'enih Kalorimetara

Dnevni boravak, dnevni odmor, prenoćište, panonska jezera, smještaj u tuzli, najam stana tuzla, stan na sat.. Poslovni prostor je površine 65. Dnevni boravak, dnevni odmor, prenoćište, panonska jezera, smještaj u tuzli, najam stana tuzla, stan na sat. U potpunosti su opremljene dvije spavaće sobe sa king size udobnim krevetima, dnevni boravak sa stilskim namjestajem, kuhinja sa posuđem i stolom za ručavanje, kupatilo kao i terasa od 30 kvadrata sa predivnim pogledom. Dnevni boravak, dnevni odmor, prenoćište, panonska jezera, smještaj u tuzli, najam stana tuzla, stan na sat.

Stupine Tuzla Oaza Mira I Uzurbanog Rasta Aktidologija Svijet Nekretnina

Nov komforan čist stan sa privatnim parkingom na najboljoj lokaciji u tuzli. Daily rent in tuzla, vacation rental tuzla. Poslovni prostor je površine 65.

Prodaja Najam Poslovni Prostor Stupine C3 Dzenex Nekretnine

Nov,luksuzno opremljen i klimatiziran stan,posjeduje sve za ugodan boravak, izdajem na dan ili više dana.. Nov, moderno namješten, klimatiziran stan u novom naselju oaza, posjeduje sve za ugodan boravak. Pozicioniran je na sredini objekta i trostrano je … Objekat se nalazi u jednom od najatraktivnijih tuzlanskih naselja stupine, neposredno uz novoizgrađeni objekat i2 i i3, na samoj raskrsnici stupinske saobraćajnice, ulice maka dizdara i transferzale t7 /ulica 15.maj/. U potpunosti su opremljene dvije spavaće sobe sa king size udobnim krevetima, dnevni boravak sa stilskim namjestajem, kuhinja sa posuđem i stolom za ručavanje, kupatilo kao i terasa od 30 kvadrata sa predivnim pogledom.. Iznajmljuje se atraktivan poslovni prostor na veoma prometnoj lokaciji u naselju stupine a1 u tuzli.

Stupine Tuzla Oaza Mira I Uzurbanog Rasta Aktidologija Svijet Nekretnina

Poslovni prostor je površine 65... . Za građevinarstvo i inženjering tuzla, turalibegova 48, 75000 tuzla, bosna i hercegovina telefon +387 35 251 061 email info@tehnograd.ba

Tk Nekretnine Novogradnja Stupine A2 Namjesten Trosoban Stan Za Studente Povrsine 68 M Pored Hotela Tuzla

Stan na dan stupine a1 pored hotela tuzla, top lokacija.. Namjera investitora da uz ekskluzivne, atraktivne, moderne i praktične stanove ponudi prostrane zelene površine i pješačke zone koje će budućim stanarima pružiti mnogo veći kvalitet življenja od većine današnjih prenapućenih gradskih naselja... Dnevni boravak, dnevni odmor, prenoćište, panonska jezera, smještaj u tuzli, najam stana tuzla, stan na sat.

Tk Nekretnine Novogradnja Stupine A2 Namjesten Trosoban Stan Za Studente Povrsine 68 M Pored Hotela Tuzla

Stan je udoban i odličan izbor za odmor i opuštanje tokom … Dnevni boravak, dnevni odmor, prenoćište, panonska jezera, smještaj u tuzli, najam stana tuzla, stan na sat. Luksuzan dvosoban stan, moderno uređen za ugodan boravak. S velikim zadovoljstvom objavljujemo ekskluzivnu prodaju stanova, poslovnih prostora, parking mjesta u spo "tuzla tower" u tuzli.

Tk Nekretnine Iznajmljivanje Nekretnina

Za građevinarstvo i inženjering tuzla, turalibegova 48, 75000 tuzla, bosna i hercegovina telefon +387 35 251 061 email info@tehnograd.ba Dnevni boravak, dnevni odmor, prenoćište, panonska jezera, smještaj u tuzli, najam stana tuzla, stan na sat. Daily rent in tuzla, vacation rental tuzla. Namjera investitora da uz ekskluzivne, atraktivne, moderne i praktične stanove ponudi prostrane zelene površine i pješačke zone koje će budućim stanarima pružiti mnogo veći kvalitet življenja od većine današnjih prenapućenih gradskih naselja. Nov,luksuzno opremljen i klimatiziran stan,posjeduje sve za ugodan boravak, izdajem na dan ili više dana. Stan na dan stupine a1 pored hotela tuzla, top lokacija. Nov komforan čist stan sa privatnim parkingom na najboljoj lokaciji u tuzli. Poslovni prostor je površine 65. Atraktivan poslovni prostor površine 65 m2 na prometnoj lokaciji, stupine a1, tuzla (65 m2) opis nekretnine:. Iznajmljuje se multifunkcionalan poslovni prostor ukupne površine 232,23 m², sa 4 pripadajuće garaže u suterenu objekta.

Tk Nekretnine Novogradnja Stupine A2 Namjesten Trosoban Stan Za Studente Povrsine 68 M Pored Hotela Tuzla

U potpunosti su opremljene dvije spavaće sobe sa king size udobnim krevetima, dnevni boravak sa stilskim namjestajem, kuhinja sa posuđem i stolom za ručavanje, kupatilo kao i terasa od 30 kvadrata sa predivnim pogledom... Daily rent in tuzla, vacation rental tuzla. Izdajem na dan ili kraci period. Iznajmljuje se atraktivan poslovni prostor na veoma prometnoj lokaciji u naselju stupine a1 u tuzli. Namjera investitora da uz ekskluzivne, atraktivne, moderne i praktične stanove ponudi prostrane zelene površine i pješačke zone koje će budućim stanarima pružiti mnogo veći kvalitet življenja od većine današnjih prenapućenih gradskih naselja. Za građevinarstvo i inženjering tuzla, turalibegova 48, 75000 tuzla, bosna i hercegovina telefon +387 35 251 061 email info@tehnograd.ba U potpunosti su opremljene dvije spavaće sobe sa king size udobnim krevetima, dnevni boravak sa stilskim namjestajem, kuhinja sa posuđem i stolom za ručavanje, kupatilo kao i terasa od 30 kvadrata sa predivnim pogledom... Objekat se nalazi u jednom od najatraktivnijih tuzlanskih naselja stupine, neposredno uz novoizgrađeni objekat i2 i i3, na samoj raskrsnici stupinske saobraćajnice, ulice maka dizdara i transferzale t7 /ulica 15.maj/.

Tk Nekretnine Novogradnja Stupine A2 Namjesten Trosoban Stan Za Studente Povrsine 68 M Pored Hotela Tuzla

Stan je udoban i odličan izbor za odmor i opuštanje tokom … .. Pozicioniran je na sredini objekta i trostrano je …

Innekretnine Tuzla Posty Facebook

S velikim zadovoljstvom objavljujemo ekskluzivnu prodaju stanova, poslovnih prostora, parking mjesta u spo "tuzla tower" u tuzli. Poslovni prostor je površine 65.. Stan je udoban i odličan izbor za odmor i opuštanje tokom …

Tk Nekretnine Novogradnja Stupine A2 Namjesten Trosoban Stan Za Studente Povrsine 68 M Pored Hotela Tuzla

17.11.2020 · vaš partner tehnograd d.o.o... Za građevinarstvo i inženjering tuzla, turalibegova 48, 75000 tuzla, bosna i hercegovina telefon +387 35 251 061 email info@tehnograd.ba Pozicioniran je na sredini objekta i trostrano je … Stan je udoban i odličan izbor za odmor i opuštanje tokom … Daily rent in tuzla, vacation rental tuzla. Poslovni prostor je površine 65... Poslovni prostor je površine 65.

Najam Iznajmljivanje Stan Tuzla Gohome Trazilica Za Nekretnine Oglasi Na Internetu

Stan na dan stupine a1 pored hotela tuzla, top lokacija... S velikim zadovoljstvom objavljujemo ekskluzivnu prodaju stanova, poslovnih prostora, parking mjesta u spo "tuzla tower" u tuzli. Nov,luksuzno opremljen i klimatiziran stan,posjeduje sve za ugodan boravak, izdajem na dan ili više dana. U potpunosti su opremljene dvije spavaće sobe sa king size udobnim krevetima, dnevni boravak sa stilskim namjestajem, kuhinja sa posuđem i stolom za ručavanje, kupatilo kao i terasa od 30 kvadrata sa predivnim pogledom. Iznajmljuje se multifunkcionalan poslovni prostor ukupne površine 232,23 m², sa 4 pripadajuće garaže u suterenu objekta.. Za građevinarstvo i inženjering tuzla, turalibegova 48, 75000 tuzla, bosna i hercegovina telefon +387 35 251 061 email info@tehnograd.ba

Stan Tuzla Novogradnja Centar Stupine Tuzla Tower Nekretnine

Atraktivan poslovni prostor površine 65 m2 na prometnoj lokaciji, stupine a1, tuzla (65 m2) opis nekretnine: Pozicioniran je na sredini objekta i trostrano je … Luksuzan dvosoban stan, moderno uređen za ugodan boravak. Nov,luksuzno opremljen i klimatiziran stan,posjeduje sve za ugodan boravak, izdajem na dan ili više dana. Nov komforan čist stan sa privatnim parkingom na najboljoj lokaciji u tuzli... U potpunosti su opremljene dvije spavaće sobe sa king size udobnim krevetima, dnevni boravak sa stilskim namjestajem, kuhinja sa posuđem i stolom za ručavanje, kupatilo kao i terasa od 30 kvadrata sa predivnim pogledom.

Poslovni Prostor 121 7m2 Stupine Tuzla Aktido D O O Tuzla

Objekat se nalazi u jednom od najatraktivnijih tuzlanskih naselja stupine, neposredno uz novoizgrađeni objekat i2 i i3, na samoj raskrsnici stupinske saobraćajnice, ulice maka dizdara i transferzale t7 /ulica 15.maj/. Za građevinarstvo i inženjering tuzla, turalibegova 48, 75000 tuzla, bosna i hercegovina telefon +387 35 251 061 email info@tehnograd.ba Pozicioniran je na sredini objekta i trostrano je … Izdajem na dan ili kraci period. Nov, moderno namješten, klimatiziran stan u novom naselju oaza, posjeduje sve za ugodan boravak. Atraktivan poslovni prostor površine 65 m2 na prometnoj lokaciji, stupine a1, tuzla (65 m2) opis nekretnine: U potpunosti su opremljene dvije spavaće sobe sa king size udobnim krevetima, dnevni boravak sa stilskim namjestajem, kuhinja sa posuđem i stolom za ručavanje, kupatilo kao i terasa od 30 kvadrata sa predivnim pogledom. Dnevni boravak, dnevni odmor, prenoćište, panonska jezera, smještaj u tuzli, najam stana tuzla, stan na sat. Stan na dan stupine a1 pored hotela tuzla, top lokacija.

Tuzla Tuzla Stupine Nekretnine

Nov,luksuzno opremljen i klimatiziran stan,posjeduje sve za ugodan boravak, izdajem na dan ili više dana.. Objekat se nalazi u jednom od najatraktivnijih tuzlanskih naselja stupine, neposredno uz novoizgrađeni objekat i2 i i3, na samoj raskrsnici stupinske saobraćajnice, ulice maka dizdara i transferzale t7 /ulica 15.maj/. Iznajmljuje se multifunkcionalan poslovni prostor ukupne površine 232,23 m², sa 4 pripadajuće garaže u suterenu objekta. Nov, moderno namješten, klimatiziran stan u novom naselju oaza, posjeduje sve za ugodan boravak.. Iznajmljuje se atraktivan poslovni prostor na veoma prometnoj lokaciji u naselju stupine a1 u tuzli.

Tuzla Tower Dvosoban Stan Povrsine 62 98 M2 Stupine Tuzla Innekretnine

Daily rent in tuzla, vacation rental tuzla. Luksuzan dvosoban stan, moderno uređen za ugodan boravak. U cilju da se potencijalnim … Stan na dan stupine a1 pored hotela tuzla, top lokacija. U potpunosti su opremljene dvije spavaće sobe sa king size udobnim krevetima, dnevni boravak sa stilskim namjestajem, kuhinja sa posuđem i stolom za ručavanje, kupatilo kao i terasa od 30 kvadrata sa predivnim pogledom. Stan je udoban i odličan izbor za odmor i opuštanje tokom …

Tuzla Tuzla Stupine Nekretnine

S velikim zadovoljstvom objavljujemo ekskluzivnu prodaju stanova, poslovnih prostora, parking mjesta u spo "tuzla tower" u tuzli. U cilju da se potencijalnim … Nov,luksuzno opremljen i klimatiziran stan,posjeduje sve za ugodan boravak, izdajem na dan ili više dana. Za građevinarstvo i inženjering tuzla, turalibegova 48, 75000 tuzla, bosna i hercegovina telefon +387 35 251 061 email info@tehnograd.ba Namjera investitora da uz ekskluzivne, atraktivne, moderne i praktične stanove ponudi prostrane zelene površine i pješačke zone koje će budućim stanarima pružiti mnogo veći kvalitet življenja od većine današnjih prenapućenih gradskih naselja... Pozicioniran je na sredini objekta i trostrano je …

Stan Tuzla Novogradnja Centar Stupine Tuzla Tower Nekretnine

17.11.2020 · vaš partner tehnograd d.o.o... Nov, moderno namješten, klimatiziran stan u novom naselju oaza, posjeduje sve za ugodan boravak. Dnevni boravak, dnevni odmor, prenoćište, panonska jezera, smještaj u tuzli, najam stana tuzla, stan na sat.

Trosoban Stan Povrsine 69 29 M2 Nekretnine Verto Tuzla Facebook

U potpunosti su opremljene dvije spavaće sobe sa king size udobnim krevetima, dnevni boravak sa stilskim namjestajem, kuhinja sa posuđem i stolom za ručavanje, kupatilo kao i terasa od 30 kvadrata sa predivnim pogledom.. 17.11.2020 · vaš partner tehnograd d.o.o. Stan na dan stupine a1 pored hotela tuzla, top lokacija. Atraktivan poslovni prostor površine 65 m2 na prometnoj lokaciji, stupine a1, tuzla (65 m2) opis nekretnine: Poslovni prostor je površine 65. Iznajmljuje se atraktivan poslovni prostor na veoma prometnoj lokaciji u naselju stupine a1 u tuzli. Daily rent in tuzla, vacation rental tuzla. Nov komforan čist stan sa privatnim parkingom na najboljoj lokaciji u tuzli.

Tuzla Tuzla Stupine Nekretnine

Stan je udoban i odličan izbor za odmor i opuštanje tokom ….. Luksuzan dvosoban stan, moderno uređen za ugodan boravak. Stan je udoban i odličan izbor za odmor i opuštanje tokom … Za građevinarstvo i inženjering tuzla, turalibegova 48, 75000 tuzla, bosna i hercegovina telefon +387 35 251 061 email info@tehnograd.ba U potpunosti su opremljene dvije spavaće sobe sa king size udobnim krevetima, dnevni boravak sa stilskim namjestajem, kuhinja sa posuđem i stolom za ručavanje, kupatilo kao i terasa od 30 kvadrata sa predivnim pogledom. Iznajmljuje se multifunkcionalan poslovni prostor ukupne površine 232,23 m², sa 4 pripadajuće garaže u suterenu objekta. Objekat se nalazi u jednom od najatraktivnijih tuzlanskih naselja stupine, neposredno uz novoizgrađeni objekat i2 i i3, na samoj raskrsnici stupinske saobraćajnice, ulice maka dizdara i transferzale t7 /ulica 15.maj/. Stan na dan stupine a1 pored hotela tuzla, top lokacija. Daily rent in tuzla, vacation rental tuzla. Nov komforan čist stan sa privatnim parkingom na najboljoj lokaciji u tuzli. Nov,luksuzno opremljen i klimatiziran stan,posjeduje sve za ugodan boravak, izdajem na dan ili više dana.. Dnevni boravak, dnevni odmor, prenoćište, panonska jezera, smještaj u tuzli, najam stana tuzla, stan na sat.

Stupine Tuzla Oaza Mira I Uzurbanog Rasta Aktidologija Svijet Nekretnina

Pozicioniran je na sredini objekta i trostrano je … S velikim zadovoljstvom objavljujemo ekskluzivnu prodaju stanova, poslovnih prostora, parking mjesta u spo "tuzla tower" u tuzli. Poslovni prostor je površine 65. Za građevinarstvo i inženjering tuzla, turalibegova 48, 75000 tuzla, bosna i hercegovina telefon +387 35 251 061 email info@tehnograd.ba Stan je udoban i odličan izbor za odmor i opuštanje tokom …. Nov komforan čist stan sa privatnim parkingom na najboljoj lokaciji u tuzli.

Prodaja Stan Nekretnine Lider

U potpunosti su opremljene dvije spavaće sobe sa king size udobnim krevetima, dnevni boravak sa stilskim namjestajem, kuhinja sa posuđem i stolom za ručavanje, kupatilo kao i terasa od 30 kvadrata sa predivnim pogledom. 17.11.2020 · vaš partner tehnograd d.o.o. Za građevinarstvo i inženjering tuzla, turalibegova 48, 75000 tuzla, bosna i hercegovina telefon +387 35 251 061 email info@tehnograd.ba Namjera investitora da uz ekskluzivne, atraktivne, moderne i praktične stanove ponudi prostrane zelene površine i pješačke zone koje će budućim stanarima pružiti mnogo veći kvalitet življenja od većine današnjih prenapućenih gradskih naselja. Poslovni prostor je površine 65. Daily rent in tuzla, vacation rental tuzla. Nov komforan čist stan sa privatnim parkingom na najboljoj lokaciji u tuzli. U cilju da se potencijalnim … Atraktivan poslovni prostor površine 65 m2 na prometnoj lokaciji, stupine a1, tuzla (65 m2) opis nekretnine: Dnevni boravak, dnevni odmor, prenoćište, panonska jezera, smještaj u tuzli, najam stana tuzla, stan na sat... Luksuzan dvosoban stan, moderno uređen za ugodan boravak.

Apartman Stupine Metropola Tuzla Nove Cijene Za 2021

Atraktivan poslovni prostor površine 65 m2 na prometnoj lokaciji, stupine a1, tuzla (65 m2) opis nekretnine:. Nov, moderno namješten, klimatiziran stan u novom naselju oaza, posjeduje sve za ugodan boravak. Namjera investitora da uz ekskluzivne, atraktivne, moderne i praktične stanove ponudi prostrane zelene površine i pješačke zone koje će budućim stanarima pružiti mnogo veći kvalitet življenja od većine današnjih prenapućenih gradskih naselja. Poslovni prostor je površine 65. Pozicioniran je na sredini objekta i trostrano je … 17.11.2020 · vaš partner tehnograd d.o.o. Daily rent in tuzla, vacation rental tuzla. Stan je udoban i odličan izbor za odmor i opuštanje tokom … Nov komforan čist stan sa privatnim parkingom na najboljoj lokaciji u tuzli. Objekat se nalazi u jednom od najatraktivnijih tuzlanskih naselja stupine, neposredno uz novoizgrađeni objekat i2 i i3, na samoj raskrsnici stupinske saobraćajnice, ulice maka dizdara i transferzale t7 /ulica 15.maj/. Atraktivan poslovni prostor površine 65 m2 na prometnoj lokaciji, stupine a1, tuzla (65 m2) opis nekretnine:

Najam Iznajmljivanje Stan Tuzla Gohome Trazilica Za Nekretnine Oglasi Na Internetu

Atraktivan poslovni prostor površine 65 m2 na prometnoj lokaciji, stupine a1, tuzla (65 m2) opis nekretnine:.. Dnevni boravak, dnevni odmor, prenoćište, panonska jezera, smještaj u tuzli, najam stana tuzla, stan na sat. Pozicioniran je na sredini objekta i trostrano je …

Tk Nekretnine Novogradnja Stupine A2 Namjesten Trosoban Stan Za Studente Povrsine 68 M Pored Hotela Tuzla

Stan na dan stupine a1 pored hotela tuzla, top lokacija.. Pozicioniran je na sredini objekta i trostrano je … Stan na dan stupine a1 pored hotela tuzla, top lokacija. Dnevni boravak, dnevni odmor, prenoćište, panonska jezera, smještaj u tuzli, najam stana tuzla, stan na sat. 17.11.2020 · vaš partner tehnograd d.o.o. Za građevinarstvo i inženjering tuzla, turalibegova 48, 75000 tuzla, bosna i hercegovina telefon +387 35 251 061 email info@tehnograd.ba U potpunosti su opremljene dvije spavaće sobe sa king size udobnim krevetima, dnevni boravak sa stilskim namjestajem, kuhinja sa posuđem i stolom za ručavanje, kupatilo kao i terasa od 30 kvadrata sa predivnim pogledom. Daily rent in tuzla, vacation rental tuzla. Iznajmljuje se multifunkcionalan poslovni prostor ukupne površine 232,23 m², sa 4 pripadajuće garaže u suterenu objekta. Poslovni prostor je površine 65. Nov komforan čist stan sa privatnim parkingom na najboljoj lokaciji u tuzli.. Luksuzan dvosoban stan, moderno uređen za ugodan boravak.

Tuzla Tower Dvosoban Stan Povrsine 62 98 M2 Stupine Tuzla Innekretnine

Atraktivan poslovni prostor površine 65 m2 na prometnoj lokaciji, stupine a1, tuzla (65 m2) opis nekretnine:.. Stan je udoban i odličan izbor za odmor i opuštanje tokom … Poslovni prostor je površine 65. Nov, moderno namješten, klimatiziran stan u novom naselju oaza, posjeduje sve za ugodan boravak.

Stan Tuzla Novogradnja Centar Stupine Tuzla Tower Nekretnine

Poslovni prostor je površine 65. 17.11.2020 · vaš partner tehnograd d.o.o. Luksuzan dvosoban stan, moderno uređen za ugodan boravak. Za građevinarstvo i inženjering tuzla, turalibegova 48, 75000 tuzla, bosna i hercegovina telefon +387 35 251 061 email info@tehnograd.ba Objekat se nalazi u jednom od najatraktivnijih tuzlanskih naselja stupine, neposredno uz novoizgrađeni objekat i2 i i3, na samoj raskrsnici stupinske saobraćajnice, ulice maka dizdara i transferzale t7 /ulica 15.maj/. Nov, moderno namješten, klimatiziran stan u novom naselju oaza, posjeduje sve za ugodan boravak.

Trosoban Stan Povrsine 69 29 M2 Nekretnine Verto Tuzla Facebook

Nov,luksuzno opremljen i klimatiziran stan,posjeduje sve za ugodan boravak, izdajem na dan ili više dana. Poslovni prostor je površine 65. Izdajem na dan ili kraci period.. Luksuzan dvosoban stan, moderno uređen za ugodan boravak.

Iznajmljivanje Stanova Tuzla Aktido D O O Tuzla

Daily rent in tuzla, vacation rental tuzla... Nov komforan čist stan sa privatnim parkingom na najboljoj lokaciji u tuzli. Izdajem na dan ili kraci period. Dnevni boravak, dnevni odmor, prenoćište, panonska jezera, smještaj u tuzli, najam stana tuzla, stan na sat. Iznajmljuje se atraktivan poslovni prostor na veoma prometnoj lokaciji u naselju stupine a1 u tuzli. Luksuzan dvosoban stan, moderno uređen za ugodan boravak. Atraktivan poslovni prostor površine 65 m2 na prometnoj lokaciji, stupine a1, tuzla (65 m2) opis nekretnine: S velikim zadovoljstvom objavljujemo ekskluzivnu prodaju stanova, poslovnih prostora, parking mjesta u spo "tuzla tower" u tuzli.. U cilju da se potencijalnim …

Prodaja Stanova Tuzla Stupine Strana 4 Tagovi

Dnevni boravak, dnevni odmor, prenoćište, panonska jezera, smještaj u tuzli, najam stana tuzla, stan na sat.. Atraktivan poslovni prostor površine 65 m2 na prometnoj lokaciji, stupine a1, tuzla (65 m2) opis nekretnine: Izdajem na dan ili kraci period. Poslovni prostor je površine 65. Nov, moderno namješten, klimatiziran stan u novom naselju oaza, posjeduje sve za ugodan boravak. Stan na dan stupine a1 pored hotela tuzla, top lokacija. Namjera investitora da uz ekskluzivne, atraktivne, moderne i praktične stanove ponudi prostrane zelene površine i pješačke zone koje će budućim stanarima pružiti mnogo veći kvalitet življenja od većine današnjih prenapućenih gradskih naselja. Pozicioniran je na sredini objekta i trostrano je … Nov komforan čist stan sa privatnim parkingom na najboljoj lokaciji u tuzli. U cilju da se potencijalnim … Nov,luksuzno opremljen i klimatiziran stan,posjeduje sve za ugodan boravak, izdajem na dan ili više dana.. Iznajmljuje se atraktivan poslovni prostor na veoma prometnoj lokaciji u naselju stupine a1 u tuzli.

Tuzla Tuzla Stupine Nekretnine

Poslovni prostor je površine 65. Nov,luksuzno opremljen i klimatiziran stan,posjeduje sve za ugodan boravak, izdajem na dan ili više dana. Za građevinarstvo i inženjering tuzla, turalibegova 48, 75000 tuzla, bosna i hercegovina telefon +387 35 251 061 email info@tehnograd.ba U potpunosti su opremljene dvije spavaće sobe sa king size udobnim krevetima, dnevni boravak sa stilskim namjestajem, kuhinja sa posuđem i stolom za ručavanje, kupatilo kao i terasa od 30 kvadrata sa predivnim pogledom. Iznajmljuje se multifunkcionalan poslovni prostor ukupne površine 232,23 m², sa 4 pripadajuće garaže u suterenu objekta. Stan je udoban i odličan izbor za odmor i opuštanje tokom … 17.11.2020 · vaš partner tehnograd d.o.o. Izdajem na dan ili kraci period. U cilju da se potencijalnim … Pozicioniran je na sredini objekta i trostrano je … Dnevni boravak, dnevni odmor, prenoćište, panonska jezera, smještaj u tuzli, najam stana tuzla, stan na sat... S velikim zadovoljstvom objavljujemo ekskluzivnu prodaju stanova, poslovnih prostora, parking mjesta u spo "tuzla tower" u tuzli.

Tuzla Tuzla Stupine Nekretnine

U potpunosti su opremljene dvije spavaće sobe sa king size udobnim krevetima, dnevni boravak sa stilskim namjestajem, kuhinja sa posuđem i stolom za ručavanje, kupatilo kao i terasa od 30 kvadrata sa predivnim pogledom.. Stan na dan stupine a1 pored hotela tuzla, top lokacija. 17.11.2020 · vaš partner tehnograd d.o.o. Atraktivan poslovni prostor površine 65 m2 na prometnoj lokaciji, stupine a1, tuzla (65 m2) opis nekretnine: Nov, moderno namješten, klimatiziran stan u novom naselju oaza, posjeduje sve za ugodan boravak. Objekat se nalazi u jednom od najatraktivnijih tuzlanskih naselja stupine, neposredno uz novoizgrađeni objekat i2 i i3, na samoj raskrsnici stupinske saobraćajnice, ulice maka dizdara i transferzale t7 /ulica 15.maj/. Nov,luksuzno opremljen i klimatiziran stan,posjeduje sve za ugodan boravak, izdajem na dan ili više dana. U cilju da se potencijalnim ….. Stan je udoban i odličan izbor za odmor i opuštanje tokom …

Poslovni Prostor 89 04m2 Stupine Tuzla Aktido D O O Tuzla

17.11.2020 · vaš partner tehnograd d.o.o.. Iznajmljuje se multifunkcionalan poslovni prostor ukupne površine 232,23 m², sa 4 pripadajuće garaže u suterenu objekta. U cilju da se potencijalnim …

Innekretnine Tuzla Posty Facebook

Iznajmljuje se atraktivan poslovni prostor na veoma prometnoj lokaciji u naselju stupine a1 u tuzli. U potpunosti su opremljene dvije spavaće sobe sa king size udobnim krevetima, dnevni boravak sa stilskim namjestajem, kuhinja sa posuđem i stolom za ručavanje, kupatilo kao i terasa od 30 kvadrata sa predivnim pogledom. Namjera investitora da uz ekskluzivne, atraktivne, moderne i praktične stanove ponudi prostrane zelene površine i pješačke zone koje će budućim stanarima pružiti mnogo veći kvalitet življenja od većine današnjih prenapućenih gradskih naselja. 17.11.2020 · vaš partner tehnograd d.o.o. Iznajmljuje se atraktivan poslovni prostor na veoma prometnoj lokaciji u naselju stupine a1 u tuzli. Objekat se nalazi u jednom od najatraktivnijih tuzlanskih naselja stupine, neposredno uz novoizgrađeni objekat i2 i i3, na samoj raskrsnici stupinske saobraćajnice, ulice maka dizdara i transferzale t7 /ulica 15.maj/. S velikim zadovoljstvom objavljujemo ekskluzivnu prodaju stanova, poslovnih prostora, parking mjesta u spo "tuzla tower" u tuzli. Izdajem na dan ili kraci period.. S velikim zadovoljstvom objavljujemo ekskluzivnu prodaju stanova, poslovnih prostora, parking mjesta u spo "tuzla tower" u tuzli.

Studenti Zele Samocu Traze Jeftine Garsonijere Studomat Ba

Iznajmljuje se atraktivan poslovni prostor na veoma prometnoj lokaciji u naselju stupine a1 u tuzli. Stan na dan stupine a1 pored hotela tuzla, top lokacija. Stan je udoban i odličan izbor za odmor i opuštanje tokom … Izdajem na dan ili kraci period. Poslovni prostor je površine 65.

Stupine Tuzla Oaza Mira I Uzurbanog Rasta Aktidologija Svijet Nekretnina

Za građevinarstvo i inženjering tuzla, turalibegova 48, 75000 tuzla, bosna i hercegovina telefon +387 35 251 061 email info@tehnograd.ba U cilju da se potencijalnim … Dnevni boravak, dnevni odmor, prenoćište, panonska jezera, smještaj u tuzli, najam stana tuzla, stan na sat. Iznajmljuje se multifunkcionalan poslovni prostor ukupne površine 232,23 m², sa 4 pripadajuće garaže u suterenu objekta. Atraktivan poslovni prostor površine 65 m2 na prometnoj lokaciji, stupine a1, tuzla (65 m2) opis nekretnine: Namjera investitora da uz ekskluzivne, atraktivne, moderne i praktične stanove ponudi prostrane zelene površine i pješačke zone koje će budućim stanarima pružiti mnogo veći kvalitet življenja od većine današnjih prenapućenih gradskih naselja. Stan je udoban i odličan izbor za odmor i opuštanje tokom … Izdajem na dan ili kraci period... Dnevni boravak, dnevni odmor, prenoćište, panonska jezera, smještaj u tuzli, najam stana tuzla, stan na sat.

Tk Nekretnine Novogradnja Stupine A2 Namjesten Trosoban Stan Za Studente Povrsine 68 M Pored Hotela Tuzla

Iznajmljuje se multifunkcionalan poslovni prostor ukupne površine 232,23 m², sa 4 pripadajuće garaže u suterenu objekta. Luksuzan dvosoban stan, moderno uređen za ugodan boravak. Daily rent in tuzla, vacation rental tuzla. Dnevni boravak, dnevni odmor, prenoćište, panonska jezera, smještaj u tuzli, najam stana tuzla, stan na sat. Poslovni prostor je površine 65. Pozicioniran je na sredini objekta i trostrano je … Stan na dan stupine a1 pored hotela tuzla, top lokacija. Stan je udoban i odličan izbor za odmor i opuštanje tokom …. U potpunosti su opremljene dvije spavaće sobe sa king size udobnim krevetima, dnevni boravak sa stilskim namjestajem, kuhinja sa posuđem i stolom za ručavanje, kupatilo kao i terasa od 30 kvadrata sa predivnim pogledom.

Tuzla Tower Dvosoban Stan Povrsine 62 36 M2 Stupine Tuzla Innekretnine

U cilju da se potencijalnim ….. .. 17.11.2020 · vaš partner tehnograd d.o.o.

Iznajmljivanje Stanova Tuzla Slatina 60 M 2 Soban Bhn10190562

Iznajmljuje se atraktivan poslovni prostor na veoma prometnoj lokaciji u naselju stupine a1 u tuzli. Objekat se nalazi u jednom od najatraktivnijih tuzlanskih naselja stupine, neposredno uz novoizgrađeni objekat i2 i i3, na samoj raskrsnici stupinske saobraćajnice, ulice maka dizdara i transferzale t7 /ulica 15.maj/. Pozicioniran je na sredini objekta i trostrano je … Izdajem na dan ili kraci period. Daily rent in tuzla, vacation rental tuzla. Stan na dan stupine a1 pored hotela tuzla, top lokacija. Luksuzan dvosoban stan, moderno uređen za ugodan boravak. Nov, moderno namješten, klimatiziran stan u novom naselju oaza, posjeduje sve za ugodan boravak. Nov,luksuzno opremljen i klimatiziran stan,posjeduje sve za ugodan boravak, izdajem na dan ili više dana. Nov komforan čist stan sa privatnim parkingom na najboljoj lokaciji u tuzli. 17.11.2020 · vaš partner tehnograd d.o.o.. Atraktivan poslovni prostor površine 65 m2 na prometnoj lokaciji, stupine a1, tuzla (65 m2) opis nekretnine:

Stan Na Dan Tuzla Iznajmljivanje Stana Na Najboljoj Lokaciji U Tuzli

Pozicioniran je na sredini objekta i trostrano je … Namjera investitora da uz ekskluzivne, atraktivne, moderne i praktične stanove ponudi prostrane zelene površine i pješačke zone koje će budućim stanarima pružiti mnogo veći kvalitet življenja od većine današnjih prenapućenih gradskih naselja. Nov,luksuzno opremljen i klimatiziran stan,posjeduje sve za ugodan boravak, izdajem na dan ili više dana.. Objekat se nalazi u jednom od najatraktivnijih tuzlanskih naselja stupine, neposredno uz novoizgrađeni objekat i2 i i3, na samoj raskrsnici stupinske saobraćajnice, ulice maka dizdara i transferzale t7 /ulica 15.maj/.

Spo Usce Stupine Tk Nekretnine 01 Juli 2017 Youtube

Daily rent in tuzla, vacation rental tuzla. 17.11.2020 · vaš partner tehnograd d.o.o. S velikim zadovoljstvom objavljujemo ekskluzivnu prodaju stanova, poslovnih prostora, parking mjesta u spo "tuzla tower" u tuzli. Nov, moderno namješten, klimatiziran stan u novom naselju oaza, posjeduje sve za ugodan boravak. Iznajmljuje se multifunkcionalan poslovni prostor ukupne površine 232,23 m², sa 4 pripadajuće garaže u suterenu objekta. Nov komforan čist stan sa privatnim parkingom na najboljoj lokaciji u tuzli. U potpunosti su opremljene dvije spavaće sobe sa king size udobnim krevetima, dnevni boravak sa stilskim namjestajem, kuhinja sa posuđem i stolom za ručavanje, kupatilo kao i terasa od 30 kvadrata sa predivnim pogledom. Poslovni prostor je površine 65. U potpunosti su opremljene dvije spavaće sobe sa king size udobnim krevetima, dnevni boravak sa stilskim namjestajem, kuhinja sa posuđem i stolom za ručavanje, kupatilo kao i terasa od 30 kvadrata sa predivnim pogledom.

Tk Nekretnine Novogradnja Stupine A2 Namjesten Trosoban Stan Za Studente Povrsine 68 M Pored Hotela Tuzla

U cilju da se potencijalnim … Namjera investitora da uz ekskluzivne, atraktivne, moderne i praktične stanove ponudi prostrane zelene površine i pješačke zone koje će budućim stanarima pružiti mnogo veći kvalitet življenja od većine današnjih prenapućenih gradskih naselja. Izdajem na dan ili kraci period. Pozicioniran je na sredini objekta i trostrano je … Za građevinarstvo i inženjering tuzla, turalibegova 48, 75000 tuzla, bosna i hercegovina telefon +387 35 251 061 email info@tehnograd.ba Objekat se nalazi u jednom od najatraktivnijih tuzlanskih naselja stupine, neposredno uz novoizgrađeni objekat i2 i i3, na samoj raskrsnici stupinske saobraćajnice, ulice maka dizdara i transferzale t7 /ulica 15.maj/. Stan je udoban i odličan izbor za odmor i opuštanje tokom …. Iznajmljuje se multifunkcionalan poslovni prostor ukupne površine 232,23 m², sa 4 pripadajuće garaže u suterenu objekta.

Stan Tuzla Tuzla 25 M2 14300 Eur

Stan na dan stupine a1 pored hotela tuzla, top lokacija... 17.11.2020 · vaš partner tehnograd d.o.o. Stan na dan stupine a1 pored hotela tuzla, top lokacija. Dnevni boravak, dnevni odmor, prenoćište, panonska jezera, smještaj u tuzli, najam stana tuzla, stan na sat. Atraktivan poslovni prostor površine 65 m2 na prometnoj lokaciji, stupine a1, tuzla (65 m2) opis nekretnine: Nov,luksuzno opremljen i klimatiziran stan,posjeduje sve za ugodan boravak, izdajem na dan ili više dana. Nov komforan čist stan sa privatnim parkingom na najboljoj lokaciji u tuzli. Namjera investitora da uz ekskluzivne, atraktivne, moderne i praktične stanove ponudi prostrane zelene površine i pješačke zone koje će budućim stanarima pružiti mnogo veći kvalitet življenja od većine današnjih prenapućenih gradskih naselja. Nov, moderno namješten, klimatiziran stan u novom naselju oaza, posjeduje sve za ugodan boravak. U cilju da se potencijalnim …

Studenti Zele Samocu Traze Jeftine Garsonijere Studomat Ba

Iznajmljuje se atraktivan poslovni prostor na veoma prometnoj lokaciji u naselju stupine a1 u tuzli.. 17.11.2020 · vaš partner tehnograd d.o.o. Luksuzan dvosoban stan, moderno uređen za ugodan boravak. Nov komforan čist stan sa privatnim parkingom na najboljoj lokaciji u tuzli. U potpunosti su opremljene dvije spavaće sobe sa king size udobnim krevetima, dnevni boravak sa stilskim namjestajem, kuhinja sa posuđem i stolom za ručavanje, kupatilo kao i terasa od 30 kvadrata sa predivnim pogledom.. Namjera investitora da uz ekskluzivne, atraktivne, moderne i praktične stanove ponudi prostrane zelene površine i pješačke zone koje će budućim stanarima pružiti mnogo veći kvalitet življenja od većine današnjih prenapućenih gradskih naselja.

Trosoban Stan Povrsine 69 29 M2 Nekretnine Verto Tuzla Facebook

Nov,luksuzno opremljen i klimatiziran stan,posjeduje sve za ugodan boravak, izdajem na dan ili više dana.. Atraktivan poslovni prostor površine 65 m2 na prometnoj lokaciji, stupine a1, tuzla (65 m2) opis nekretnine: Iznajmljuje se multifunkcionalan poslovni prostor ukupne površine 232,23 m², sa 4 pripadajuće garaže u suterenu objekta. S velikim zadovoljstvom objavljujemo ekskluzivnu prodaju stanova, poslovnih prostora, parking mjesta u spo "tuzla tower" u tuzli.

Dijaspora Voli Novogradnju Zbog UgraÄ'enih Kalorimetara

Iznajmljuje se atraktivan poslovni prostor na veoma prometnoj lokaciji u naselju stupine a1 u tuzli. Objekat se nalazi u jednom od najatraktivnijih tuzlanskih naselja stupine, neposredno uz novoizgrađeni objekat i2 i i3, na samoj raskrsnici stupinske saobraćajnice, ulice maka dizdara i transferzale t7 /ulica 15.maj/. Za građevinarstvo i inženjering tuzla, turalibegova 48, 75000 tuzla, bosna i hercegovina telefon +387 35 251 061 email info@tehnograd.ba Stan na dan stupine a1 pored hotela tuzla, top lokacija. Nov komforan čist stan sa privatnim parkingom na najboljoj lokaciji u tuzli. Atraktivan poslovni prostor površine 65 m2 na prometnoj lokaciji, stupine a1, tuzla (65 m2) opis nekretnine: Iznajmljuje se multifunkcionalan poslovni prostor ukupne površine 232,23 m², sa 4 pripadajuće garaže u suterenu objekta.. Pozicioniran je na sredini objekta i trostrano je …

Prodaja Stanova Stupine

U potpunosti su opremljene dvije spavaće sobe sa king size udobnim krevetima, dnevni boravak sa stilskim namjestajem, kuhinja sa posuđem i stolom za ručavanje, kupatilo kao i terasa od 30 kvadrata sa predivnim pogledom... 17.11.2020 · vaš partner tehnograd d.o.o. Nov,luksuzno opremljen i klimatiziran stan,posjeduje sve za ugodan boravak, izdajem na dan ili više dana. Dnevni boravak, dnevni odmor, prenoćište, panonska jezera, smještaj u tuzli, najam stana tuzla, stan na sat. U cilju da se potencijalnim ….. Stan je udoban i odličan izbor za odmor i opuštanje tokom …

Dvosoban Stan Povrsine 58 M2 Stupine B4 Tuzla Innekretnine

Iznajmljuje se multifunkcionalan poslovni prostor ukupne površine 232,23 m², sa 4 pripadajuće garaže u suterenu objekta. Daily rent in tuzla, vacation rental tuzla. Nov,luksuzno opremljen i klimatiziran stan,posjeduje sve za ugodan boravak, izdajem na dan ili više dana. Objekat se nalazi u jednom od najatraktivnijih tuzlanskih naselja stupine, neposredno uz novoizgrađeni objekat i2 i i3, na samoj raskrsnici stupinske saobraćajnice, ulice maka dizdara i transferzale t7 /ulica 15.maj/. Izdajem na dan ili kraci period. Atraktivan poslovni prostor površine 65 m2 na prometnoj lokaciji, stupine a1, tuzla (65 m2) opis nekretnine: Nov komforan čist stan sa privatnim parkingom na najboljoj lokaciji u tuzli. Stan je udoban i odličan izbor za odmor i opuštanje tokom … U cilju da se potencijalnim … U potpunosti su opremljene dvije spavaće sobe sa king size udobnim krevetima, dnevni boravak sa stilskim namjestajem, kuhinja sa posuđem i stolom za ručavanje, kupatilo kao i terasa od 30 kvadrata sa predivnim pogledom.. Nov, moderno namješten, klimatiziran stan u novom naselju oaza, posjeduje sve za ugodan boravak.

Apartman Stupine Metropola Tuzla Nove Cijene Za 2021

Stan na dan stupine a1 pored hotela tuzla, top lokacija. Stan je udoban i odličan izbor za odmor i opuštanje tokom … Nov,luksuzno opremljen i klimatiziran stan,posjeduje sve za ugodan boravak, izdajem na dan ili više dana. Iznajmljuje se multifunkcionalan poslovni prostor ukupne površine 232,23 m², sa 4 pripadajuće garaže u suterenu objekta. Pozicioniran je na sredini objekta i trostrano je … 17.11.2020 · vaš partner tehnograd d.o.o. Poslovni prostor je površine 65. Objekat se nalazi u jednom od najatraktivnijih tuzlanskih naselja stupine, neposredno uz novoizgrađeni objekat i2 i i3, na samoj raskrsnici stupinske saobraćajnice, ulice maka dizdara i transferzale t7 /ulica 15.maj/. Za građevinarstvo i inženjering tuzla, turalibegova 48, 75000 tuzla, bosna i hercegovina telefon +387 35 251 061 email info@tehnograd.ba Nov, moderno namješten, klimatiziran stan u novom naselju oaza, posjeduje sve za ugodan boravak. 17.11.2020 · vaš partner tehnograd d.o.o.

Prodaja Stanova Tuzla

Daily rent in tuzla, vacation rental tuzla... Poslovni prostor je površine 65.

Prodaja Stanova Stupine

Namjera investitora da uz ekskluzivne, atraktivne, moderne i praktične stanove ponudi prostrane zelene površine i pješačke zone koje će budućim stanarima pružiti mnogo veći kvalitet življenja od većine današnjih prenapućenih gradskih naselja... Za građevinarstvo i inženjering tuzla, turalibegova 48, 75000 tuzla, bosna i hercegovina telefon +387 35 251 061 email info@tehnograd.ba Pozicioniran je na sredini objekta i trostrano je … Nov, moderno namješten, klimatiziran stan u novom naselju oaza, posjeduje sve za ugodan boravak. Objekat se nalazi u jednom od najatraktivnijih tuzlanskih naselja stupine, neposredno uz novoizgrađeni objekat i2 i i3, na samoj raskrsnici stupinske saobraćajnice, ulice maka dizdara i transferzale t7 /ulica 15.maj/. Stan na dan stupine a1 pored hotela tuzla, top lokacija.

Mojstan Na Dan Tuzla Stan Na Dan Tuzla Top Lokacija Preko Puta Hotela

S velikim zadovoljstvom objavljujemo ekskluzivnu prodaju stanova, poslovnih prostora, parking mjesta u spo "tuzla tower" u tuzli.. Nov komforan čist stan sa privatnim parkingom na najboljoj lokaciji u tuzli. Iznajmljuje se atraktivan poslovni prostor na veoma prometnoj lokaciji u naselju stupine a1 u tuzli. U cilju da se potencijalnim … U potpunosti su opremljene dvije spavaće sobe sa king size udobnim krevetima, dnevni boravak sa stilskim namjestajem, kuhinja sa posuđem i stolom za ručavanje, kupatilo kao i terasa od 30 kvadrata sa predivnim pogledom. Dnevni boravak, dnevni odmor, prenoćište, panonska jezera, smještaj u tuzli, najam stana tuzla, stan na sat. Za građevinarstvo i inženjering tuzla, turalibegova 48, 75000 tuzla, bosna i hercegovina telefon +387 35 251 061 email info@tehnograd.ba Stan na dan stupine a1 pored hotela tuzla, top lokacija. Iznajmljuje se multifunkcionalan poslovni prostor ukupne površine 232,23 m², sa 4 pripadajuće garaže u suterenu objekta. 17.11.2020 · vaš partner tehnograd d.o.o.

Stupine Tuzla Oaza Mira I Uzurbanog Rasta Aktidologija Svijet Nekretnina

Pozicioniran je na sredini objekta i trostrano je ….. Nov komforan čist stan sa privatnim parkingom na najboljoj lokaciji u tuzli. S velikim zadovoljstvom objavljujemo ekskluzivnu prodaju stanova, poslovnih prostora, parking mjesta u spo "tuzla tower" u tuzli. Luksuzan dvosoban stan, moderno uređen za ugodan boravak. Daily rent in tuzla, vacation rental tuzla. Dnevni boravak, dnevni odmor, prenoćište, panonska jezera, smještaj u tuzli, najam stana tuzla, stan na sat. U cilju da se potencijalnim … Za građevinarstvo i inženjering tuzla, turalibegova 48, 75000 tuzla, bosna i hercegovina telefon +387 35 251 061 email info@tehnograd.ba Stan je udoban i odličan izbor za odmor i opuštanje tokom … Namjera investitora da uz ekskluzivne, atraktivne, moderne i praktične stanove ponudi prostrane zelene površine i pješačke zone koje će budućim stanarima pružiti mnogo veći kvalitet življenja od većine današnjih prenapućenih gradskih naselja. Stan na dan stupine a1 pored hotela tuzla, top lokacija.. Objekat se nalazi u jednom od najatraktivnijih tuzlanskih naselja stupine, neposredno uz novoizgrađeni objekat i2 i i3, na samoj raskrsnici stupinske saobraćajnice, ulice maka dizdara i transferzale t7 /ulica 15.maj/.

Pocetna Nekretnine Lider

Izdajem na dan ili kraci period. . Namjera investitora da uz ekskluzivne, atraktivne, moderne i praktične stanove ponudi prostrane zelene površine i pješačke zone koje će budućim stanarima pružiti mnogo veći kvalitet življenja od većine današnjih prenapućenih gradskih naselja.

Visenamjenski Poslovni Prostor Stupine Tuzla Aktido D O O Tuzla

Luksuzan dvosoban stan, moderno uređen za ugodan boravak... S velikim zadovoljstvom objavljujemo ekskluzivnu prodaju stanova, poslovnih prostora, parking mjesta u spo "tuzla tower" u tuzli. Pozicioniran je na sredini objekta i trostrano je ….. Nov,luksuzno opremljen i klimatiziran stan,posjeduje sve za ugodan boravak, izdajem na dan ili više dana.

Apartman Stupine Metropola Tuzla Nove Cijene Za 2021

Luksuzan dvosoban stan, moderno uređen za ugodan boravak.. Nov, moderno namješten, klimatiziran stan u novom naselju oaza, posjeduje sve za ugodan boravak. 17.11.2020 · vaš partner tehnograd d.o.o. Nov,luksuzno opremljen i klimatiziran stan,posjeduje sve za ugodan boravak, izdajem na dan ili više dana. Nov komforan čist stan sa privatnim parkingom na najboljoj lokaciji u tuzli.. Poslovni prostor je površine 65.

Stan Tuzla Novogradnja Centar Stupine Tuzla Tower Nekretnine

Za građevinarstvo i inženjering tuzla, turalibegova 48, 75000 tuzla, bosna i hercegovina telefon +387 35 251 061 email info@tehnograd.ba.. Stan na dan stupine a1 pored hotela tuzla, top lokacija. Luksuzan dvosoban stan, moderno uređen za ugodan boravak.

Stan Za Prodaju 63m2 160 515km Stupine Indomio Ba

Poslovni prostor je površine 65... Poslovni prostor je površine 65. 17.11.2020 · vaš partner tehnograd d.o.o. Objekat se nalazi u jednom od najatraktivnijih tuzlanskih naselja stupine, neposredno uz novoizgrađeni objekat i2 i i3, na samoj raskrsnici stupinske saobraćajnice, ulice maka dizdara i transferzale t7 /ulica 15.maj/. Stan na dan stupine a1 pored hotela tuzla, top lokacija. U cilju da se potencijalnim ….. Daily rent in tuzla, vacation rental tuzla.

Apartman Stupine Metropola Tuzla Nove Cijene Za 2021

Nov, moderno namješten, klimatiziran stan u novom naselju oaza, posjeduje sve za ugodan boravak. Luksuzan dvosoban stan, moderno uređen za ugodan boravak. Atraktivan poslovni prostor površine 65 m2 na prometnoj lokaciji, stupine a1, tuzla (65 m2) opis nekretnine: Nov,luksuzno opremljen i klimatiziran stan,posjeduje sve za ugodan boravak, izdajem na dan ili više dana. Pozicioniran je na sredini objekta i trostrano je … Stan je udoban i odličan izbor za odmor i opuštanje tokom … Za građevinarstvo i inženjering tuzla, turalibegova 48, 75000 tuzla, bosna i hercegovina telefon +387 35 251 061 email info@tehnograd.ba Namjera investitora da uz ekskluzivne, atraktivne, moderne i praktične stanove ponudi prostrane zelene površine i pješačke zone koje će budućim stanarima pružiti mnogo veći kvalitet življenja od većine današnjih prenapućenih gradskih naselja. Nov, moderno namješten, klimatiziran stan u novom naselju oaza, posjeduje sve za ugodan boravak... Luksuzan dvosoban stan, moderno uređen za ugodan boravak.

Popular posts from this blog

Ideje Nekretnine Na Prodaju Uz More Svježe

Popisi 187+ Drveni Vrtni Namje¹Taj Izvrsno